Corona-update

2-9 Nieuws
Update: 24 september 2021   

Coronamaatregelen seizoen '21/'22
Het seizoen 2021-2022 is van start gegaan. Helaas hebben we nog altijd te maken met het coronavirus en dat betekent dat we ons nog steeds aan de coronamaatregelen moeten houden. Hieronder hebben we de belangrijkste zaken op een rijtje gezet.

Basisregels
We roepen iedereen op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen en zich te houden aan onderstaande basisregels:
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Vermijd drukte
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
  • Schud geen handen
Publiek
Met uitzondering van de wedstrijden in de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren, gelden er vanaf 25 september geen beperkingen meer voor publiek bij sportwedstrijden.

Sportkantines
Voor sportkantines gelden uitzonderingen op de regels zoals die voor de horeca gelden. Deze zijn opgenomen in het Protocol Verantwoord Sporten.

Kleedkamers
Kleedkamers en douches mogen worden gebruikt. Uiteraard wel met inachtneming van de basismaatregelen.

Autoreizen
Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

Protocol verantwoord sporten
Alle relevante informatie vind je in het sportprotocol. Dit protocol geeft verenigingen, sporters, trainers/coaches, vrijwilligers, ouders/verzorgers en gemeenten richting hoe te handelen, uitgaande van de huidige maatregelen. Dit document wordt regelmatig aangepast dus lees het door!

Vanzelfsprekend passen wij deze pagina aan wanneer de actualiteit daar aanleiding toe geeft. Meer informatie over corona en sport vind je ook op de site van de Rijksoverheid.
 
2-9-2021 Bestuur