StartBlock nieuwe hoofdsponsor van HC de Meeuwen

4-5 Nieuws

StartBlock is de nieuwe hoofdsponsor van HC de Meeuwen. Donderdag 14 april jl. tekenden wij het 5 jarig sponsorcontract voor de lokale hockeyvereniging. ‘Als jong bedrijf en woningfabrikant van onder andere starterswoningen dragen wij als StartBlock onze lokale hockeyvereniging graag een warm hart toe,’ aldus Tony Mol, directeur van StartBlock.

 

Met onze duurzame woningen dragen wij niet alleen bij aan de toekomst van het milieu, maar bieden wij starters ook de kans op een eigen thuis. Twee onderdelen waarbij, als we naar het grote geheel kijken, gezondheid, toekomst & jeugd belangrijke pijlers zijn. HC de Meeuwen is mede daarom een partij waar wij ons als bedrijf graag aan binden.

 

Voorzitter Michiel Nijhuis van HC de Meeuwen is blij met de nieuwe hoofdsponsor. Ook wij gaan uit van duurzaamheid. De vorige hoofdsponsor was vanaf 2004 een fijne partner. De hockeyclub hoopt ook met deze nieuwe hoofdsponsor zo’n duurzame relatie te kunnen opbouwen. Duurzaam in tijd, maar ook duurzaam in milieuaspecten. Wij bieden graag een platform voor deze moderne manier van bouwen. Mooi ook, dat StartBlock lokaal woningen bouwt en plaatst. We zijn benieuwd wanneer we de eerste Meeuw vanuit een woning van Startblock mogen begroeten.

Over StartBlock

Het in Emmeloord gevestigde bedrijf StartBlock is een duurzame woningproducent en heeft als doelhet tekort aan (betaalbare) starterswoningen te helpen oplossen. StartBlock ontwikkelde hiervoor een fabrieksmatig gebouwde, houten woning met een hoge mate van circulariteit.

 

Wegens het succes van de starterswoningen is StartBlock inmiddels ook actief met de ontwikkeling van nieuwe woningtypes om ook andere doelgroepen te kunnen voorzien van een duurzame woonruimte.

 
4-5-2022 Nieuws