Koop nu het Jubileumboek ''Vijftig Jaren Jong''

13-12 Nieuws

Een halve eeuw Hockeyclub De Meeuwen in tekst en beeld.

Het eerste exemplaar werd dit weekend door de schrijvers René en Leo Breukel overhandigd aan Michiel Nijhuis, voorzitter van HC De Meeuwen. Een prachtig en uniek boek van hoge kwaliteit met liefst 120 pagina’s in full colour. Vol met historie, feiten, verhalen, gegevens en veel oude en nieuwe foto’s. Een heerlijk bladerboek voor zowel de oudste als de jongste leden. Maar zeker ook voor oud-leden. Alle huidige teams staan er in! Het bestuur wilde op deze manier wat extra’s doen voor de leden en de oud-leden. Immers, corona heeft sommige zaken beperkt, maar HC De Meeuwen weet telkens de leden weer te verrassen. Met de Kick off, de clinic met international Lars Balk, de jubileumtrui, de digitale BINGO en nu dus dit bijzondere boek.

 

Dit weekend alleen al werden er ruim 120 exemplaren verkocht. De reacties van de kopers waren gelijk al zeer positief. Voor de zwaar gesponsorde prijs van 10 euro is het boek op zaterdag 18 december 2021 van 10.00 tot 12.00 uur te koop in het clubhuis. Je kunt het jubileumboek dan gelijk meenemen. Maar wees er op tijd bij, want het is een eenmalige uitgave.

 

Per post kopen kan ook, de kosten zijn hiervoor 20 euro. (10 euro voor het boek en 10 euro verpakking en portokosten) Bestellen kan vanaf nu tot 1 juli 2022 door betaling van 20 euro, over te maken naar rekeningnummer: NL51 RABO 0396 6948 96 t.n.v. HC De Meeuwen o.v.v. BOEK en uw adres. We sturen het boek dan z.s.m. op. Wees er snel bij want de oplage is beperkt en op is echt op!

 

 
13-12-2022 Nieuws