Elke Maandagavond: TRIMHOCKEY

2-10

Afgelopen 1 juli 2023. De jaarlijkse familiedag bij HC de Meeuwen. Een prachtige dag met heel veel gezelligheid, huldiging van de kampioenteams, line dancing optreden en uiteraard een perfect georganiseerd mix toernooitje hockey met heel veel fantastisch uitgedoste teams.

Wat vooral opviel bij veel van die teams was dat er heel veel ouders van onze jeugdleden meededen. Uiteraard viel dit meteen op bij meerdere mensen binnen de club, want door het enthousiasme, vaardigheden en spelopvatting van deze ouders werd er het volgende plan geopperd;

Op de maandagavond is er van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur de training van onze trimmers. Onder leiding van Jan Hendrik en Richard wordt er op een ontspannende manier lekker gehockeyd. Voor alle ouders die het leukt lijkt om eens een keertje mee te doen, jullie zijn van harte welkom !!! Zin om op een maandagavond een keer aan te sluiten? Meld je aan bij Richard via [email protected] of tel. op 0610270087. Sticks kunnen geregeld worden. Hopelijk tot snel!

 
2-10-2024 Nieuws